Teambuilding, met paarden, in een oase van rust

Ontspannen in een omgeving met een uitgesproken landelijk karakter. Dat is de troefkaart bij uitstek van de Manorhoeve. Het complex biedt alles om ook ondernemingen te bekoren. Via op maat uitgedokterde pakketten kunnen zowel op professioneel als op particulier niveau tal van activiteiten uitgestippeld worden.

Team-buildings worden georganiseerd in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf dat uitstekend de teamgeest kan ontrafelen.

Vaak staat het paard centraal en telkens weer raken de deelnemers geboeid door de talrijke gelijkenissen tussen de bedrijfswereld en paardensport. Medewerkers leren de basisprincipes van het inspannen en besturen van een twee-of vierspan en merken dan hoe belangrijk het respect onderling, tussen mens en dier, wel is. Ook het belang van leiderschap en samenwerken, die bepalend zijn voor het behalen van successen. Deze filosofie weerspiegelen we naar het bedrijfsleven.

We creëren telkens een oplossing op maat van uw bedrijf.

Indien er interesse is tot het organiseren van een teambuilding met uw bedrijf, wees er dan snel bij want het aantal evenementen dat wij organiseren is beperkt.