Verhuur van koetsen

“Ieder event krijgt een koninklijke toets”

 

Op zoek naar de meest prachtige koetsen? Dan moet u bij Stoeterij Manorhoeve in Sint-Eloois-Winkel zijn! Ondertussen is het bedrijf van Luc en Evelien Huyghe een echt begrip geworden op het vlak van verhuur van koetsen in Vlaanderen.

De fokkerij van de Manorhoeve is al jaren gericht op het kweken en africhten van betrouwbare koetspaarden. De dieren worden van jongs af aan, zowel onder zadel als in de koets, getraind waardoor het team het karakter van de paarden leert (her)kennen. Deze aanpak in combinatie met het uitgebreid aanbod aan prachtige koetsen garandeert een vlotte, betrouwbare service.


Overdekte koetsen, huifkarren, paardentrams of een klassiek wit voertuig, de Manorhoeve heeft het allemaal. Reizen in groep of een romantisch onderonsje, we beschikken over een passende oplossing. De Manorhoeve biedt uiteenlopende rijtuigen aan met namen zoals landauer, vis-a-vis, mailcoach of victoria voor een ritje in stijl.

De rijtuigen worden getrokken door zwarte Friese paarden, witte Lipizaner paarden, bruine Poolse paarden of vosse tuigpaarden. Omdat de meeste dieren in het bedrijf zelf gekweekt en getraind worden, kunt u op beide oren slapen. Bij Manorhoeve vind u vast de koets van uw dromen.

Bekijk onze koetsen →